Werken met Flexurance

Flexurance is een landelijk werkende projectorganisatie in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Graag stellen wij ons nader voor.

Flexurance werkt landelijk samen met zowel overheden als het bedrijfsleven en is ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing voor hun projecten. Van tekenwerk, werkvoorbereiding en projectleiding tot het schrijven van beleid, projectmanagement en kostenberekeningen. Onze Account Managers zijn zelf afkomstig uit de technische markt en kunnen zich daardoor goed inleven in de behoefte van de opdrachtgever.

Specialistische kennis en ondersteuning
Onze professionals zijn breed inzetbaar. U kunt met uw projecten bij ons terecht voor vakkundige specialisten voor vrijwel alle denkbare specialisaties in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Flexibiliteit en zekerheid
Wij bieden u de perfecte oplossing in project ondersteuning. Met de aanwezige kennis en expertise binnen Flexurance kunnen wij, uw projecten zowel in eigen huis als op locatie uitvoeren.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve partner, bent u bij Flexurance aan het juiste adres. Wij zijn mensgericht en betrokken, waardoor de klant bij ons kan rekenen op enthousiast en toegewijd personeel!