Spraakmakende projecten in de civiele techniek

Flexurance staat bekend om goed werkgeverschap en haar spraakmakende projecten binnen civiele techniek.

Doorlopend hebben wij  interessante projecten op het gebied van: werkvoorbereiding, projectleiding, constructie, calculatie, uitvoering, system engineering en in de IPM-rollen. De projecten hierbinnen variëren van initiatief-  en ontwerpfase tot realisatie-  en onderhoudsfase.

Een greep uit de projecten van onze professionals

"Geweldig dat dit proces zo snel en prettig verliep." (Aat)

Als System Engineer werkzaam op het project dijkverzwaring waddenzeedijk in Ameland. De dijkverzwaring bestaat uit het aanbrengen van een verzwaarde schil aan de Waddenzijde van de dijk en het aanbrengen van vier nieuwe uitwateringsduikers. ‘’In April solliciteerde ik op een vacature bij Flexurance Professionals. Dezelfde dag werd ik gebeld voor een kennismakingsgesprek en de volgende dag werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Na dit gesprek ben ik de eerst volgende dag aan het werk gegaan bij Van den Herik als System Engineer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als projectleider op het Project Zuiderpark Stadwalzone, realisatie parkeergarage Sint Jan, ’s-Hertogenbosch. De

bouw van een ondergrondse parkeergarage met circa 1.040 parkeerplekken, het terugbrengen van de gracht bovenop de garage, restauratie en het in beeld brengen van de vestingmuren, verplaatsen van tennis park en de herinrichting van de openbare ruimte.

 

Spraakmakende projecten in de civiele techniek                                                                                                                                             

 ‘‘Ik ben trots om aan dit prestigieuze project mee te hebben mogen werken en ik kan erover blijven vertellen, maar foto’s en het daadwerkelijke beeld zeggen zo veel meer.’’ (Roy)