Zomerbarbecue Flexurance op een unieke locatie

Oud Alblas, 28 juni 2018 - De zomer komt er alweer bijna aan en daarom was het ook weer tijd voor onze zomerbarbecue! De zomerbarbecue van Flexurance wordt jaarlijks georganiseerd.  Het voornaamste doel van deze activiteit is om alle collega’s die op diverse locaties door het hele land werkzaam zijn bij elkaar te brengen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de ervaringen van vele mooie gerealiseerde projecten met elkaar gedeeld worden. Kortom, een perfecte jaarlijkse gelegenheid om gezellig bij te praten.

Dit jaar vond de barbecue plaats op een unieke locatie aan het schilderachtige riviertje de Alblas. Vanaf 17.00 uur arriveerden de eerste collega’s op het gezellige terras van Restaurant de Krom, dat een prachtig uitzicht heeft over het water. Een zonnebril was niet overbodig want het was een heerlijke zomerse dag, die zich voortreffelijk uitleende voor een barbecue.

Nadat iedereen uit alle hoeken van het land was gearriveerd en voorzien van een drankje begon de kok met het aansteken van de barbecue. Al snel lagen er heerlijke stukjes vlees voor ons klaar en konden we genieten van een heerlijke uitgebreide barbecue. Daarna was er voor de liefhebbers nog een stukje vis.

Als afsluiter kon er nog gezellig in het avondzonnetje geborreld worden. Het was inmiddels donker toen de laatste collega’s het terras verlieten.

Kortom, een geslaagde zomerse dag met een goed verzorgde barbecue. We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en graag tot volgend jaar!

 

zomerbarbecue flexurance 2018