Zomerbarbecue Flexurance Professionals

Reeuwijk, 30 juni – Wederom was de zomerbarbecue van Flexurance een succes en was het erg leuk dat iedereen elkaar weer zag en op het juiste moment het zonnetje ging schijnen.

De prachtige locatie “Het Wapen van Reeuwijk” aan het water gaf een extra sfeer aan de barbecue en deed menigeen genieten van het prachtige uitzicht.

In de gesprekken was het duidelijk merkbaar dat het druk is in de markt. Er werd volop gesproken over lopende en nieuwe projecten en de een nog aansprekender dan de ander. Het was goed te horen dat de professionals van Flexurance op deze projecten een belangrijke rol vervullen.

Projectleiders, werkvoorbereiders, contractmanagers, risicomanagers en calculators van alle disciplines van Civiele techniek tot Werktuigbouw en van Bouwkunde tot Elektrotechniek waren belangstellend met elkaar in gesprek met als gemene deler Flexurance.

Het eten was heerlijk en top voor elkaar. Er werd dan ook goed gegeten en de borden werden vaak nog een keer gevuld.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde BBQ met een uitstekende stemming. Iedereen was blij hierbij aanwezig te zijn geweest en hadden het niet willen missen. Een betere waardering kunnen we ons niet wensen.

Nadat iedereen elkaar een fijne vakantie had toegewenst ging iedereen huiswaarts.

Zomerbbq Flexurance 2016
Zomerbbq Flexurance  2016.1
Zomerbbq Flexurance 2016.2