Zomerbarbecue Flexurance 2015

Gezien de geografische liggingen van onze kantoren, rouleren we de borrels onder de diverse regio’s. Na een geweldige opening afgelopen februari van ons kantoor Amsterdam en de zomerbarbecue van vorig jaar in Reeuwijk, was de beurt nu aan de regio Rotterdam.

Het is altijd afwachten wat het weer doet in Nederland, maar we mochten wederom niet klagen. Vanaf half 6 kwamen de eerste collega’s binnendruppelen op het zonnige terras van Brasserie Vrijenburg in Barendrecht. In het eerste half jaar hebben wij veel nieuwe collega adviseurs mogen verwelkomen en goed om te zien dat veel van hen waren gekomen om naast de lekkere barbecue de rest van de collega’s te leren kennen. Daarnaast was het leuk om weer een grote groep “oude“ collega’s te zien. Als vanouds moesten we de laatste collega’s echt van het terras afvegen en om half 10 waren de laatste collega’s op weg naar huis.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond met een mooie opkomst en willen iedereen bedanken voor haar of zijn bijdrage en wensen iedereen een fijne zomer toe!

Zomerbbq Flexurance 2015
Zomerbbq Flexurance 2015.1
Zomerbbq Flexurance 2015.2