Verlenging Samenwerkingsovereenkomst Flexurance B.V. & Koninklijke BAM Groep

Zwijndrecht, 22 oktober 2018 - Wij zijn blij te kunnen mededelen dat wij onze samenwerkingsovereenkomst met de Koninklijke BAM groep voor een jaar hebben weten te verlengen. Flexurance is sinds april 2017 voorkeursleverancier voor technische professionals op de vakgebieden Bouwkunde, Civiele techniek en Installatietechniek.

Volgens de BAM mag Flexurance zich rekenen tot één van de betere samenwerkingspartners, hierdoor wensen zij de overeenkomst met een jaar te verlengen. Flexurance doet al jaren zaken met de BAM en dit zien we wederom als een beloning voor ons goede werk. Zowel de BAM als Flexurance hebben het vertrouwen in een verdere succesvolle samenwerking.

Flexurance Professionals is zowel in de non-profit sector als in de profit sector bij meerdere partijen voorkeursleverancier. Wij bieden opdrachtgevers de perfecte oplossing in projectondersteuning. Met de aanwezige kennis en expertise binnen Flexurance kunnen wij  de projecten zowel in eigen huis als op locatie uitvoeren.

Wanneer u als opdrachtgever op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve partner, bent u bij Flexurance aan het juiste adres. Wij zijn mensgericht en betrokken, waardoor de klant bij ons kan rekenen op enthousiast en toegewijd personeel!