Kantoor Reeuwijk officieel geopend door Wethouder

Trots zijn wij dat donderdag 06 februari jl. onze nieuwe vestiging in Reeuwijk officieel geopend is door wethouder Jan Christiaan Goudbeek.
Door middel van het onthullen van het drie bij drie meter doek met het bedrijfslogo in de centrale halheeft de wethouder het officiële startsein gegeven voor Flexurance om vanuit deze prachtige locatie haar positie in de Civiele techniek en Bouwkunde in met name Midden-Nederland verder uitbouwen.

De opkomst van deze opening was geweldig. Ruim 80 genodigden hadden de moeite genomen om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe vestiging.
Via een prachtige “rode” loper met afzetpalen en koorden werd iedereen verwelkomd door het commerciële team van vestiging Reeuwijk om vervolgens door de catering getrakteerd te worden op een hapje en een drankje.
Rond 17.00 uur hield Bart Wit, Algemeen Directeur van Flexurance een kort welkomstwoord, om daarna het woord aan de wethouder te geven. Die op zijn beurt iedereen veel succes wenste op deze nieuwe locatie en de vestiging officieel heeft geopend.
De genodigden waren enorm enthousiast over de ligging van de vestiging, maar ook over de zakelijke mogelijkheden van het pand zelf.
Flexurance heeft met deze nieuwe vestiging aan iedereen laten zien dat de ambities die de organisatie heeft ook worden waargemaakt.

Wij kunnen terugkijken op een mooie opening en danken iedereen voor zijn of haar aanwezigheid.