Opening vestiging Amsterdam

Amsterdam, 16 april 2015 – Op donderdag 16 april is onze nieuwe vestiging in Amsterdam officieel geopend. Een grote vlag aan de buitenkant van het pand gaf als eerste blijk dat er iets feestelijks aan de hand was.

Om vijf uur werden alle gasten hartelijk welkom geheten door Teus Hooijer, directielid van Flexurance Professionals. Na vorig jaar februari onze vestiging Reeuwijk te hebben geopend, willen we in 2015 met de opening van onze vestiging Amsterdam verdere uiting geven aan onze ambities om te groeien, aldus Hooijer.

Inmiddels hebben we al de nodige projecten actief in de regio Amsterdam en we vinden het juist daarom belangrijk ook fysiek hier aanwezig te zijn. Daarnaast willen wij in deze digitale wereld juist ook als werkgever bereikbaar zijn met een voordeur. Wij willen onze (potentiële) adviseurs en klanten kunnen ontvangen in een professionele omgeving. Deze vestiging biedt ons daarvoor alle faciliteiten.

Na het welkomstwoord werd de vestiging officieel geopend door de heer Chrétien Mommers,directeur Zakelijke Markten bij Eigen Haard. Hij feliciteert Manon Bossewinkel en David van Goudoever met hun prachtige vestiging en geeft aan dat deze prima past bij de kwaliteit en uitstraling van Flexurance in de markt. Dan volgt de symbolische opening. Onder een luid applaus van de vele aanwezigen en een daverende confetti knal onthult Chrétien Mommers het logo van Flexurance Professionals.

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de feestelijke gebeurtenis verder voortgezet en kunnen we met trots terugkijken op een zeer geslaagde opening van onze vestiging in Amsterdam.

Opening Amsterdam
Opening Amsterdam.1
Opening Amsterdam.2