Novapartners activiteiten overgenomen door Flexurance Groep

Flexurance versterkt haar positie in de Bouwkunde door Novapartners te Amsterdam over te nemen en deze te integreren in Flexurance.

Inhoud samenwerking
Per direct zullen alle activiteiten onder de vlag van Flexurance worden voortgezet en zal de huidige locatie verder gaan als vestiging van Flexurance.

De verkoop van Novapartners aan Flexurance maakt een verdere groei mogelijk aldus David van Goudoever, directeur en oprichter van Novapartners. Het samenwerken met de andere vestigingen en de cross selling zullen een uitstekend fundament vormen voor de uitbouw van de vestiging Amsterdam.

Ik ben blij binnen Flexurance verantwoordelijk te worden voor de vestiging Amsterdam en het aanspreekpunt te blijven voor mijn relaties en mijn medewerkers. Ik ben erg blij met deze transactie en heb echt zin in mijn nieuwe rol binnen een grotere organisatie als Flexurance, aldus David van Goudoever.

Voor Flexurance is dit een pracht kans om haar positie in de bouwkunde en de profit nog verder te versterken, aldus Teus Hooijer directielid van de Flexurance Groep. Eind vorig jaar hebben we al een uitstekend fundament gelegd met de overname van Atros en met deze overname staat de business unit Bouwkunde echt op de kaart en hebben we een prima positie voor de toekomst.

Samen hebben we een enorm netwerk van relaties en zijn we voor professionals een aantrekkelijke partij met mooie projecten, goede arbeidsvoorwaarden en is alles top geregeld, aldus Van Goudoever en Hooijer.