Nieuwjaarsreceptie Flexurance Professionals

De nieuwjaarsreceptie van Flexurance is inmiddels bijna een traditie geworden. Ook deze keer waren relaties en medewerkers weer in grote getalen aanwezig.
Bij binnenkomst in de hal kon iedereen het nieuwe prominent aanwezige logo bewonderen en zodoende maakte de gasten direct kennis met de nieuwe huisstijl.

Eenmaal binnen werd iedereen in een winterse sfeer ontvangen met kerstbomen en kandelaars en werd een glas champagne aangeboden. Bart Wit Algemeen Directeur en oprichter van Flexurance heette een ieder van harte welkom en met mooie woorden werd gezamenlijk een toast uitgebracht op het nieuwe jaar.
Vanaf dat moment begon de culinaire verwennerij door Peter de Leeuw en zijn team van DOK Restaurant uit Zwijndrecht. Er werden acht kleine culinaire gangen geserveerd, elk met een bijpassende wijn verzorgd door Slijterij Leo Verhagen uit Hendrik Ido Ambacht.

De sfeer zat er goed in en onder het genot van de vele lekkernijen was iedereen druk met elkaar in gesprek en werden er vele handen geschud. Het was een gezellige en zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie en dat is de beste waardering die we kunnen krijgen zegt Teus Hooijer, Directielid Flexurance. Ver na zevenen gingen dan ook de laatste bezoekers huiswaarts.

Nieuwjaarsreceptie2015
Nieuwjaarsreceptie2015.1
Nieuwjaarsreceptie2015.2