Nieuwe Algemeen Directeur Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V.

Zwijndrecht, 13 januari 2015 – Per 1 februari 2015 is Leonard Pekaar de nieuwe Algemeen Directeur van Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V. en volgt hij Frans Ars op, die binnenkort met pensioen zal gaan.

Wij waren enorm trots op deze executive search opdracht en hebben dan ook met veel plezier en enthousiasme hieraan gewerkt, aldus Sheila Bartelen, Vestigingsmanager Flexurance en verantwoordelijk voor deze procedure. Natuurlijk zijn we ook blij dat we met een goed resultaat de opdracht hebben afgerond en invulling hebben kunnen geven aan deze belangrijke positie.

Wij zijn zeer tevreden over de professionele en grondige wijze waarop Flexurance Professionals ons in onze zoektocht naar een nieuwe Algemeen Directeur heeft begeleid en wat tot de aanstelling van Leonard Pekaar heeft geleid, aldus Eric Loontjens, President Commissaris van Van der Straaten.

Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging zegt Leonard Pekaar. Het is een prachtige stap in mijn carrière. Ik ben zeer onder de indruk van de zorgvuldige procedure van  Flexurance en intensieve begeleiding in het proces.

De opdracht is vervuld zegt Sheila Bartelen, maar natuurlijk gaat onze begeleiding nog verder en dat doen we met veel plezier en vertrouwen.

Van der Straaten

Links: Leonard Pekaar, nieuwe Algemeen Directeur. Rechts: President Commissaris Eric Loontjens.