Kerstdiner Flexurance Professionals

Zwijndrecht,  13 december 2018 – Jaarlijks organiseert Flexurance een kerstdiner waarin wij onze medewerkers bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we  teruggeblikt op een goed jaar met mooie gerealiseerde projecten.

Rond 17.00 uur arriveerden de eerste gasten en al snel was de Skybar van Van der Valk Dordrecht goed gevuld. Directieleden Teus Hooijer en Bart Wit opende de avond met een mooie speech waarin er werd stilgestaan bij de mooie resultaten die behaald zijn binnen de vakgebieden Civiele Techniek, Bouwkunde en Engineering.

Hierna werd het buffet geopend en kon iedereen genieten van heerlijke koude en warme gerechten. De sfeer zat er goed in, er werden mooie verhalen en ervaringen uitgewisseld over talloze projecten die door onze professionals zijn  uitgevoerd door het hele land.

Na het uitgebreide dessertbuffet bleef iedereen nog lang na kletsen onder het genot van een lekker drankje. Aan het einde van de avond kreeg iedereen weer een mooi kerstpakket mee naar huis.

Namens Flexurance willen we iedereen bedanken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar en wensen wij jullie allemaal fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner
kerstdiner