Zwijndrecht, 15 december 2017 –  Het was weer zo ver het traditionele kerstdiner van Flexurance Professionals in de skybar van het Van der Valk hotel in Dordrecht

was weer een onvergetelijke avond. 

Teus Hooijer bedankt alle professionals voor de successen die het afgelopen jaar waren geboekt zoals een Flexurance breed raamcontract met de BAM, raamcontracten met diverse Gemeenten zoals o.a. Leiden en Aalsmeer en de succesvolle executive opdracht voor Wallaard Aannemersbedrijf.

Daarna was het woord aan Bart Wit en hij zei het zeer te waarderen dat er zoveel mensen weer zijn gekomen om samen het jaar af te sluiten en nadat Bart iedereen prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling had gewenst, opende hij het heerlijke warme en koude buffet.

Er werd heerlijk gegeten, gezellig gekletst, gelachen en een drankje gedaan. De sfeer was uitstekend en het was meer dan duidelijk dat iedereen het weer erg naar hun zin had.

Natuurlijk werd de avond weer afgesloten met een zalig dessertbuffet en kreeg iedereen weer een prachtig kerstpakket mee naar huis.

Kerstdiner impressie 1
Kerstdiner impressie 2
Kerstdiner impressie 3