Kerstbuffet Flexurance Professionals 2016

Zwijndrecht, 14 december 2016 – Ook dit jaar was de Skybar van het Van der Valk Hotel in Dordrecht weer volledig gereserveerd voor Flexurance Professionals.
De Skybar was uiteraard prachtig aangekleed in kerstsfeer om de Professionals van Flexurance te ontvangen.

Naast de bekende borrel was er dit jaar voor iedereen ook een heerlijk warm en koud buffet en waren velen gekomen met hun partner om te genieten van een gezellige avond en bij te praten met collega’s.

Het was duidelijk zichtbaar dat Flexurance Professionals is gegroeid het afgelopen jaar, want de Skybar was overvol. Naast oude bekenden die afgelopen jaar weer terug in dienst waren getreden, waren er ook diverse Professionals aanwezig die in het nieuwe jaar op een project gaan starten.

De stemming zat er goed in en iedereen genoot enorm van het uitgebreide buffet dat met een zalig dessertbuffet werd afgesloten.

Er werd stil gestaan bij het grote aantal nieuwe projecten dat afgelopen jaar is gerealiseerd, maar ook bij de diverse bijzondere en mooie projecten. Het komende jaar wordt door de Professionals met vertrouwen tegemoet gezien, want de projecten lopen nog langdurig door.

Traditioneel ging iedereen aan het einde van een zeer geslaagde “kerstavond” naar huis met een prachtig kerstpakket.

Kerstbuffet 2016
Kerstbuffet 2016.1
Kerstbuffet 2016.2