Flexurance zorgt voor versterking directieteam Krinkels B.V.

Wij zijn blij dat Sheila Bartelen van Flexurance zich voor onze executive opdracht heeft ingezet. We zijn in contact gebracht met uitstekende kandidaten en hierdoor was het voor ons echt moeilijk om de keuze te maken, aldus Jan Clement en Marc Bolier, directie Krinkels. In plaats van één kandidaat hebben we nu zelfs het directieteam met twee man versterkt.

Sheila Bartelen heeft ons benaderd voor deze mooie positie en wij zijn zeer tevreden over hoe zij ons in dit proces heeft begeleid. Dat Krinkels nu kiest voor twee kandidaten zegt wel iets over hun ambities aldus Richard van der Valk en Karim Weiss. Zij hadden dat in de gesprekken al duidelijk gemaakt en hiermee bevestigen zij dat zeker. Wij zijn blij dat wij mogen gaan bijdragen aan de ambities van dit mooie familiebedrijf.

Het was erg plezierig samen werken met Jan Clement en Marc Bolier. Zo’n belangrijke rol binnen een ambitieus familiebedrijf mogen invullen daar zijn we trots op, aldus Sheila Bartelen. Het was voor mij een verrassing dat Richard en Karim allebei mochten gaan starten. Dit is natuurlijk een extra waardering voor ons werk.

Na het tekenen van de contracten werd er getoost op een goede samenwerking.

Tekenen Krinkels

Van links naar rechts: Marc Bolier, Richard van der Valk, Sheila Bartelen, Karim Weiss, Jan Clement