Flexurance vindt nieuwe directeur voor Züblin Nederland B.V.

Zwijndrecht, 8 juni 2016 – Eind mei is Gerhard Zijderveld gestart als de nieuwe directeur van Züblin Nederland B.V.

Zeer snel en voortvarend is de opdracht door Flexurance opgepakt en de samenwerking met Sheila Bartelen was erg prettig en professioneel. Uiteraard zijn we met name zeer tevreden dat de opdracht met een goed resultaat is afgerond, aldus Veerle Bekaert, HR Development Manager Benelux.

Het was een intensief en langdurig traject zegt Gerhard Zijderveld, maar ik ben blij dat ik het vertrouwen heb gekregen om deze belangrijke positie voor Züblin te mogen invullen. Deze functie binnen een internationale multinational is een prachtige stap in mijn carrière en ik ga de uitdaging graag aan om in Nederland verder te bouwen aan het succes van Züblin.

Het was een prachtige opdracht en we waren dan ook super trots dat wij van een gerenommeerde internationale multinational als Züblin het vertrouwen kregen om deze executive opdracht uit te voeren, aldus Sheila Bartelen binnen Flexurance verantwoordelijk voor alle executive opdrachten. In de markt was erg veel interesse voor deze job en we hebben hier dan ook met veel interessante kandidaten over mogen spreken.

Met een toost op een goede samenwerking voor de toekomst is ook deze executive opdracht met succes afgerond.

Van links naar rechts: Veerle Bekaert, Gerhard Zijderveld, Sheila Bartelen