Flexurance Professionels verlengt haar VCU certificering

Zwijndrecht, 20 februari 2017 – Flexurance Professionals hecht aan veiligheid voor haar werknemers en is dan ook blij dat haar VCU certificering weer voor een jaar is verlengd.

Flexurance Professionals vindt kwaliteitskeurmerken belangrijk en heeft dan ook diverse certificeringen die door externe partijen worden gecontroleerd. Ook de VCU certificering  is een belangrijke certificering om te toetsen of de veiligheid van de werknemers optimaal is geborgd.
Een volgens de VCU gecertificeerde onderneming onderscheidt zich als een betrouwbare partner voor haar klanten en werknemers. VCU gecertificeerde bedrijven hebben een gecertificeerd VG-Beheersysteem.
Wij hebben onze certificering weer met een jaar weten te verlengen en kunnen hiermee stellen dat dit een bevestiging is dat Flexurance Professionals een goed VG-Beheersysteem heeft en dat veiligheid een belangrijk onderdeel is in haar bedrijfsvoering.

Vanaf maart 2005 is Flexurance Professionals VCU gecertificeerd. Eenmaal per jaar toetst een onafhankelijke certificatie- en inspectie instelling of Flexurance Professionals voldoet aan de normen voor deze VCU certificering. Tijdens de afgelopen audit zijn geen minor en major non-conformiteiten geconstateerd.