Flexurance Professionals heeft aanbesteding Gemeente Katwijk gegund gekregen

Zwijndrecht, 31 mei 2017 – Flexurance Professionals heeft de aanbesteding gegund gekregen van de Gemeente Katwijk voor alle civieltechnische functies en alle toezicht- en handhaving functies bouwkunde.

Zowel op het gebied van bouwkunde als civiele techniek versterken we hiermee onze marktpositie aldus Teus Hooijer directielid Flexurance Professionals en zijn er dan ook enorm blij mee. Het raamcontract heeft een looptijd van 4 jaar en gaat in op 1 augustus aanstaande en is gegund aan vier partijen die per opdracht in mini competitie het project mogen uitvoeren. De looptijd en met name ook de omvang van het contract geeft ons ook continuïteit en we zullen dan ook ons team van professionals verder uit gaan breiden aldus Teus Hooijer.

Flexurance Professionals is een landelijk werkende projectorganisatie in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.
Wij werken landelijk samen met zowel overheden als het bedrijfsleven. Ter borging van onze kwaliteit zijn wij ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing voor hun projecten. Van tekenwerk, werkvoorbereiding en projectleiding tot het schrijven van beleid, projectmanagement en kostenberekeningen.