Flexurance Professionals voorkeursleverancier BAM

Zwijndrecht, 19 april 2017  – Flexurance Professionals heeft vandaag een raamovereenkomst getekend met de BAM en is daarmee voorkeursleverancier geworden voor technische professionals op alle vakgebieden zoals Bouwkunde, Civiele techniek en Installatietechniek.

Wij hier enorm trots op, aldus directielid Bart Wit van Flexurance Professionals. We doen al jaren zaken met de BAM en zien dit wel als beloning voor ons goede werk. BAM gaat het aantal leveranciers van technische professionals drastisch reduceren en dan is het goed te horen dat wij als eerste zijn gekozen als voorkeursleverancier.

Inmiddels zijn wij  zowel in de non profit als in de profit bij meerdere partijen voorkeursleverancier en zijn er dan ook trots op dat een vooraanstaand en toonaangevend bedrijf als de BAM ook kiest voor Flexurance Professionals, vervolgt Bart Wit.

Flexurance Professionals is een landelijk werkende projectorganisatie in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wij werken landelijk samen met zowel overheden als het bedrijfsleven. Ter borging van onze kwaliteit zijn wij ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing voor hun projecten. Van tekenwerk, werkvoorbereiding en projectleiding tot het schrijven van beleid, projectmanagement en kostenberekeningen.

raamovereenkomst BAM