Flexurance Professionals sluit raamcontract met de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

Amstelveen, 21 november 2016 – Vandaag is het raamcontract getekend tussen Flexurance Professionals en de Gemeenten Amstelveen en Aalsmeer.

We zijn erg blij deze openbare aanbesteding te hebben gewonnen, aldus Bart Wit directielid van Flexurance Professionals. Met name ook omdat het projecten zijn in de Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde, de disciplines waarin wij de laatste jaren zijn uitgebreid.

Flexurance Professionals zal de komende 2 jaar (met een optie tot verlenging van nog eens 2 jaar) in de vakgebieden Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde de extra kennis en capaciteit gaan verzorgen voor de beide Gemeenten.

Het gaat met name om de rollen van Projectleiders en technisch medewerkers. De Professionals van onze vestiging Amsterdam kunnen een bijdrage leveren aan deze interessante projecten, aldus Babette van Rijn Recruiter bij Flexurance Professionals.

Flexurance Professionals is een landelijk werkende projectorganisatie in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wij werken landelijk samen met zowel overheden als het bedrijfsleven. Ter borging van onze kwaliteit zijn wij ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing voor hun projecten. Van tekenwerk, werkvoorbereiding en projectleiding tot het schrijven van beleid, projectmanagement en kostenberekeningen.

Raamcontract Gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

Van links naar rechts, de heer A. Renting (Gemeente Amstelveen), de heer B. Wit (Flexurance Professionals), mevrouw B. van Rijn (Flexurance Professionals).