Zwijndrecht, 24 november 2017- Per 1 december 2017 zal Paul Keller in de functie van Directeur Infra het directieteam van Wallaard Aannemersbedrijf versterken.

Op termijn wil ik de algehele leiding van Wallaard Aannemersbedrijf overdragen aldus Aco Wallaard en ben dan ook blij dat Flexurance onze opdracht succesvol heeft voltooid en dat Paul Keller ons directieteam komt versterken.

In een korte tijd hebben we een duidelijk functieprofiel opgesteld samen met Aco Wallaard en Michael van de Berkt en toen binnen ons netwerk bekend gemaakt. Het aantal reacties was enorm aldus Teus Hooijer directielid Flexurance Professionals. We hebben met veel kandidaten gesproken en kregen de goede naam van Wallaard Aannemersbedrijf bevestigd. We waren er dan ook trots op dat wij deze gewilde positie mochten invullen sluit Teus af.

Het was voor ons de eerste keer dat wij met een externe partij hebben samen gewerkt voor het invullen van een executive positie vertelt Michael van der Berkt en hebben het met Flexurance als zeer professioneel en prettig ervaren.

Ik ben zeer blij met deze stap in mijn carrière zegt Paul Keller. Wallaard is een prachtig bedrijf en in de procedure ben ik uitstekend en prettig begeleid door Flexurance dus ik ben zeer tevreden.