Flexurance naar Barcelona

Zwijjndrecht  6 oktober 2014 - Vrijdagochtend heel vroeg vertrok het gehele team van Flexurance verdeeld in twee groepen naar Barcelona. De eerste groep onder leiding van Bart Wit vertrok vanuit Schiphol Amsterdam en de tweede groep onder leiding van Teus Hooijer vertrok vanuit Zaventem Brussel.

De afgelopen paar jaar hebben we een nieuwe koers ingezet en hebben we deze fase zeer succesvol afgerond aldus Bart Wit, Directeur oprichter van Flexurance. We wilden deze periode op een bijzondere wijze afsluiten en ons team bedanken voor hetgeen is gerealiseerd.

Het was een fantastisch weekend en de waardering naar elkaar was enorm en geeft veel energie om samen het succes verder uit te bouwen. Zondagnacht werd dan ook met een goed gevoel het weekend afgesloten.

Voor de komende jaren hebben we onze nieuwe ambities benoemd en zullen we binnenkort met een geheel nieuwe huisstijl hiervoor het startsein afgeven aldus Teus Hooijer, Directielid Flexurance. Het weekend stond dan ook zeker in het teken van het begin van onze nieuwe ambities en het enthousiasme van het hele team was geweldig.

Onze samenwerking is ook de komende jaren gericht op groei aldus Wit en Hooijer en wij zullen ons team verder gaan versterken met mensen die onze ambities delen en willen helpen om deze tot een succes te maken en dit ook leuk vinden om te doen. Met plezier werken aan de volgende mijlpalen van Flexurance is ons motto.

Barcelona
Barcelona1
Barcelona2