Bezoek project Flexurance: Penitentiaire Inrichting Zaandam

Zaandam, 23 oktober 2015 - Donderdag 22 oktober is samen met een aantal goede relaties ons project de nieuwe Penitentiaire Inrichting te Zaandam bezocht.

Dit is echt een uniek en bijzonder project zegt Peter Bense van Flexurance en we zijn dan ook trots dat wij met onze mensen ook een bijdrage mogen leveren en in de gelegenheid worden gesteld om een aantal van onze goede relaties hier rond te laten leiden.

Edwin Boon, Adjunct Directeur Ballast Nedam Speciale Projecten en Richard Ooms Senior Voorbereider van Flexurance zorgen voor een prima ontvangst en in een overzichtelijke presentatie nemen zij ons mee in de totstandkoming van dit unieke PPS project.
Vol aandacht en met de nodige bewondering wordt geluisterd naar het verhaal en alles is even indrukwekkend. Natuurlijk hebben onze bouwkundige relaties de nodige vragen en is al gauw merkbaar dat er een enorme brok kennis en ervaring bij elkaar zit.

Dan is het samen met onze gasten laarzen aantrekken, veiligheidshelm op en veiligheidshesjes aantrekken en gaan we het project van binnen ontdekken.
Edwin Boon en Richard Ooms ontpoppen zich als rasechte rondleiders en vertellen honderduit over alle bijzondere feiten van dit unieke project. We zien de cellen, technische installaties, sporthal en alle ruimtes van het complex. Alles imponerend voor ons en onze gasten.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en daar wordt nog volop nagepraat over het indrukwekkende bezoek aan de Penitentiaire Inrichting. Peter Bense bedankt namens iedereen Edwin Boon en Richard Ooms voor hun presentatie en rondleiding.
Met een bijzondere ervaring rijker gaat iedereen weer huiswaarts en binnenkort is in Nederland weer een prachtig bouwwerk voltooid.