Bezoek bedrijvendagen TU delft

Delft, 16 mei 2018 – Onze accountmanagers van de afdeling Civiele techniek waren vandaag aanwezig op de Civiele bedrijven van de TU Delft. Deze bedrijvenmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door de TU om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen.

Flexurance was hier met een informatiestand aanwezig om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt en hen informatie te verschaffen over de mogelijkheden die Flexurance starters te bieden heeft.

Binnen het vakgebied Civiele techniek is Flexurance actief bij vrijwel alle soorten bedrijven en instellingen. Hierbij valt te denken aan gemeenten, waterschappen, provincies, Rijkswaterstaat, maar ook aannemers, adviesbureaus en ingenieursbureaus.

Binnen het vakgebied Bouwkunde is Flexurance actief bij onder andere architectenbureaus, aannemers en projectontwikkelaars. Binnen de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde zijn wij actief bij, onder andere, bedrijven in de machinebouw, apparatenbouw en procesindustrie en bij installateurs, energiebedrijven, ingenieursbureaus en scheepswerven.

Door het hoge bezoekersaantal hebben onze accountmanagers veel studenten kunnen enthousiasmeren voor een boeiende carrière met talloze mogelijkheden in verschillende vakgebieden. Werken bij Flexurance betekent doen wat je leuk vindt!

Tu bedrijvendagen