Over Flexurance

Flexibiliteit
De technisch professionals van Flexurance zijn flexibel en breed inzetbaar. Klanten kunnen bij ons terecht voor vakkundige professionals op vrijwel alle denkbare specialisaties in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Als professional ben je bij ons aan het juiste adres voor een boeiende carrière met de afwisseling van werken aan interessante projecten.

Zekerheid
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden in combinatie met uitdagende en spraakmakende projecten. Flexurance is goed voor haar professionals en daarvan profiteert ook de klant. De klant is verzekerd van loyaal en betrokken personeel.

Transparantie
Flexurance heeft geen geheimen. Niet voor onze professionals en niet voor onze opdrachtgevers. Onze open communicatie vormt de basis voor een transparante bedrijfscultuur waar de mens centraal staat!

Kennis
De enorme hoeveelheid kennis die onze technische professionals samen in huis hebben wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze professionals is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Interessant en leerzaam voor onze professionals. De klant heeft hierdoor toegang tot het totale kennisplatform van Flexurance.

Innovatie
Flexurance is vernieuwend in haar persoonlijke benadering. Wij maken van al onze professionals een analyse van hun persoonlijkheidsprofiel. Dankzij deze innovatieve manier van werken kunnen we vooraf goed beoordelen of de gevraagde rol binnen een project past bij de individuele capaciteiten en wensen van onze professionals. Het combineren van talent binnen ons kennisplatform leidt regelmatig tot innovatieve technische oplossingen.

Perfectie
Flexurance is in korte tijd uitgegroeid tot een professionele organisatie met meerdere vestigingen. De groei zet zich door, terwijl de unieke bedrijfscultuur bewaard blijft. Niet alleen onze professionals, ook wijzelf streven naar perfectie. We zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze organisatie zorgvuldig wordt bewaakt; wij zijn dan ook ISO-, VCU- en NEN-4400 gecertificeerd.