Flexurance Professionals voor ingenieurs in de civiele techniek

 

Over ons

 

Flexurance is een landelijk werkende projectorganisatie in de Bouwkunde, Civiele techniek, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Graag stellen wij ons nader voor.


Flexurance werkt landelijk samen met zowel overheden als het bedrijfsleven en is ISO-, VCU- en NEN4400 gecertificeerd. Wij bieden onze opdrachtgevers de perfecte oplossing voor hun projecten. Van tekenwerk, werkvoorbereiding en projectleiding tot het schrijven van beleid, projectmanagement en kostenberekeningen.

 

Onze professionals zijn breed inzetbaar. U kunt met uw projecten bij ons terecht voor vakkundige specialisten voor vrijwel alle denkbare specialisaties in de Civiele techniek. Wij beschikken over een omvangrijk en kwalitatief netwerk van bouwkundige professionals op mbo, hbo en wo niveau en van junior medewerkers tot ervaren managers.   

 

Executive search

 

Binnen de bouwkunde en civiele techniek heeft Flexurance professionals zich ook bewezen als goede partner in het succesvol uitvoeren van executive opdrachten. Binnen de bouwkunde en civiele techniek heeft Flexurance een uitstekend netwerk dat het mogelijk maakt potentiele kandidaten persoonlijk te benaderen voor onze executive opdracht.  Onze aanpak is dan ook uitermate discreet  en brengt de beste kandidaten in beeld. Wij kennen de kandidaat vaak al jaren en dat is voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever van toegevoegde waarde in het proces. Wij laten u graag kennis maken met onze unieke werkwijze.

 

Versterking directie team Krinkels:

 

‘’ Wij zijn blij dat Sheila Bartelen van Flexurance zich voor onze executive opdracht heeft ingezet. We zijn in contact gebracht met uitstekende kandidaten en hierdoor was het voor ons echt moeilijk om de keuze te maken. In plaats van één kandidaat hebben we nu zelfs het directieteam met twee man versterkt.’’

(Jan Clement en Marc Bolier, directie Krinkels) 

 

 

Nieuwe algemeen directeur Van der Straaten Aannemingsmaatschappij:

 

‘’Wij zijn zeer tevreden over de professionele en grondige wijze waarop Flexurance Professionals ons in onze zoektocht naar een nieuwe Algemeen Directeur heeft begeleid en wat tot de aanstelling van Leonard Pekaar heeft geleid.’’

(Eric Loontjens, President Commissaris van Van der Straaten)

  

Contact


Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve partner, bent u bij Flexurance aan het juiste adres. Wij zijn mensgericht en betrokken, waardoor de klant bij ons kan rekenen op enthousiast en toegewijd personeel!

 

Neem contact met ons op via: 078-6818265 of info@flexurance.nl