Carrière bij

Talent, iedereen heeft het!


Flexurance Professionals is een landelijk werkende projectorganisatie en richt zich op het oplossen van capaciteits- en kennisvraagstukken in de Civiele techniek, Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Graag stellen wij ons nader voor.

Flexurance is mensgericht en betrokken. Wij zoeken uitdagende projecten die passen bij de persoonlijke kwaliteiten en ambities van onze mensen. Professionals van Flexurance kunnen rekenen op leuk werk dat hen op het lijf geschreven is. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden bestaande uit een prima salaris, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een uniek pakket aan werknemers- en privéverzekeringen.

Onze kernwaarden zijn persoonlijke betrokkenheid, enthousiasme, eerlijkheid, kwaliteit, humor en groei.

Persoonlijke betrokkenheid
Wij zijn loyaal aan elkaar en aan de organisatie. Dit is de basis voor een succesvolle samenwerking. Bij Flexurance is alles bespreekbaar.

Enthousiasme
Een positieve instelling en betrokkenheid kenmerkt Flexurance. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ontstaat passie en bevlogenheid.

Eerlijkheid
De communicatie binnen Flexurance is open en op basis van wederzijds respect.

Kwaliteit
Door goed te luisteren naar onze professionals en onze klanten, proberen we aan ieders wensen tegemoet te komen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. De lijnen zijn kort en mede daardoor blijven we flexibel.

Humor
Lachen geeft positieve energie. Met plezier naar je werk gaan creëert laagdrempeligheid en een ongedwongen sfeer.

Groei
Wij werken aan persoonlijke, kwalitatieve en kwantitatieve groei. Flexurance wil het beste in mensen naar boven halen.

Wanneer jij op zoek bent naar een boeiende carrière bij een transparant bedrijf, waar de mens centraal staat, zoek niet verder. Bij ons kun je rekenen op leuk werk dat jou op het lijf geschreven is, bovendien biedt Flexurance uitstekende doorgroeimogelijkheden. Werken bij Flexurance betekent doen wat je leuk vindt!