Flexurance Professionals en Werktuigbouwkunde

 

Op zoek naar een boeiende carrière bij een transparant bedrijf, waar de mens centraal staat, zoek niet verder. Bij ons kun je rekenen op leuk werk dat jou op het lijf geschreven is, bovendien biedt Flexurance uitstekende doorgroeimogelijkheden. Flexurance staat bekend om goed werkgeverschap en haar spraakmakende projecten binnen de Werktuigbouwkunde.

 

Zorg jij als professional voor de ontwikkeling van ingenieuze systemen. Onze projecten variëren van apparatenbouw, installatietechniek, machinebouw, offshore tot scheepsbouw.

 

Doorlopende interessante projecten hebben wij op het gebied van: ontwerp, tekenwerk, calculatie, werkvoorbereiding, projectleiding en projectmanagement. Binnen de werktuigbouwkunde hebben wij zeer interessante mogelijkheden voor zowel specialistische engineering- als  projectmanagementfuncties.

 

Onze projecten voeren we uit in samenwerking met OEM’ers, installateurs, adviseurs en ingenieursbureaus. De projecten hierbinnen variëren van initiatie- en ontwerpfase tot realisatie en inbedrijfstelling. Flexurance geeft samen met jou vorm aan jouw ontwikkeling en ambitie.

 

 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 

Flexurance professionals biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit:

• Uitstekend salaris
• Goede pensioenregeling
• Opleiding- en trainingsmogelijkheden
• Uniek pakket aan werknemers- en privé verzekeringen
• Doorbetaling bij ziekte en geen wachtdagen
• 25 verlofdagen en een goede bijzonder verlof regeling
• Functie afhankelijk: auto, telefoon of laptop van de zaak

 

Social Events

 

Kennisbijeenkomsten

De enorme hoeveelheid kennis die onze technische professionals samen in huis hebben, wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze professionals is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar onze collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Tijdens deze kennisbijeenkomsten wordt er een gastspreker uitgenodigd om een lezing te geven over zijn/haar specialisme. Besproken onderwerpen zijn onder andere: System Engineering, nieuwe contractvormen, UAV- GC, IPM, PRINCE2 en BIM.

 

Interessant en leerzaam voor jou als technisch professional.

 

Activiteiten en netwerkborrels

Jaarlijks vinden er ook informele activiteiten plaats waar medewerkers en relaties van Flexurance Professionals met veel plezier naar toe komen. Een gezellige zomer barbecue, nieuwe contacten tijdens golfevents, kerstdiner  en het jaar goed inluiden met een nieuwjaarsborrel. Ben jij er komend jaar ook bij?

 

 

Social Events

 

Carrièrescan


Aan de hand van een carrièrescan brengen wij jouw kernkwaliteiten in beeld. Upload je cv en wij nodigen je uit voor een carrièregesprek. Na dit carrière gesprek zorgen wij ervoor dat jij kunt starten in de ideale functie bij een opdrachtgever die bij jou past. 

 

   

 

 

 

 

  Willie van Mil
  T: 078- 68 182 65
  w.vanmil@flexurance.nl