Flexurance Professionals voor ingenieurs de beste

 

Op zoek naar een boeiende carrière bij een transparant bedrijf, waar de mens centraal staat, zoek niet verder. Bij ons kun je rekenen op leuk werk dat jou op het lijf geschreven is, bovendien biedt Flexurance uitstekende doorgroeimogelijkheden. Flexurance staat bekend om goed werkgeverschap en haar spraakmakende projecten binnen de bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

 

Doorlopende interessante projecten hebben wij op het gebied van: werkvoorbereiding, projectleiding, constructie, calculatie, uitvoering, system engineering en in de IPM-rollen. De projecten hierbinnen variëren van initiatie en ontwerpfase tot realisatie en onderhoudsfase. Flexurance geeft samen met jou vorm aan jouw ontwikkeling en ambitie.

 

Wil jij je carrière een nieuwe boost geven? Wij gaan deze uitdaging graag met jou aan!

 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Flexurance professionals biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit:

• Uitstekend salaris
• Goede pensioenregeling
• Opleiding- en trainingsmogelijkheden
• Uniek pakket aan werknemers- en privé verzekeringen
• Doorbetaling bij ziekte en geen wachtdagen
• 25 verlofdagen en een goede bijzonder verlof regeling
• Functie afhankelijk: auto, telefoon of laptop van de zaak

 

Social Events

 

Kennisbijeenkomsten

 

De enorme hoeveelheid kennis die onze technische professionals samen in huis hebben, wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze professionals is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar onze collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen.

Tijdens deze kennisbijeenkomsten wordt er een gastspreker uitgenodigd om een lezing te geven over zijn/haar specialisme. Besproken onderwerpen zijn onder andere: System Engineering, nieuwe contractvormen, UAV- GC, IPM, PRINCE2 en BIM.

Interessant en leerzaam voor jou als technisch professional.

 

Activiteiten en netwerkborrels

 

Jaarlijks vinden er ook informele activiteiten plaats waar medewerkers en relaties van Flexurance Professionals met veel plezier naar toe komen. Een gezellige zomer barbecue, nieuwe contacten tijdens golfevents, kerstdiner  en het jaar goed inluiden met een nieuwjaarsborrel. Ben jij er komend jaar ook bij?

Social Events

 

Een greep uit de projecten van onze professionals

 

‘’Geweldig dat dit proces zo snel en prettig verliep.’’(Aat)

Als system engineer werkzaam op het project dijkverzwaring waddenzeedijk in Ameland. De dijkverzwaring bestaat uit het aanbrengen van een verzwaarde schil aan de Waddenzijde van de dijk en het aanbrengen van vier nieuwe uitwateringsduikers.

‘’In April solliciteerde ik op een vacature bij Flexurance Professionals. Dezelfde dag werd ik gebeld voor een kennismakingsgesprek en de volgende dag werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Na dit gesprek ben ik de eerst volgende dag aan het werk gegaan bij van den Herik als System engineer." (Aat)

  

 ‘’Trots op mijn collega’s en het werk dat we neerzetten.’’(Eric)

Projectleider op het  Project Centrumplan Leidsche Rijn, Utrecht. Het opleveren van multifunctioneel en levendig centrum. Een nieuw centrum met pleinen, horeca, winkels en maatschappelijke functies. Daarnaast worden er 734 woningen gerealiseerd en komt er 10.000 m2 kantoorruimte. Verantwoordelijk voor de engineeringsplanning, meer- & minderwerk, aansturen van werkvoorbereiding en contracten en bijwonen van vergaderingen.

 

’De bouw is een teamprestatie. We werken volle bak en hebben een productietempo wat ik zelden eerder heb meegemaakt. Dat is alleen mogelijk door de inzet van het team.’’ (Eric)

 

 Carrièrescan


Aan de hand van een carrièrescan brengen wij jouw kernkwaliteiten in beeld. Upload je cv en wij nodigen je uit voor een carrièregesprek. Na dit carrière gesprek zorgen wij ervoor dat jij kunt starten in de ideale functie bij een opdrachtgever die bij jou past.