Flexurance Professionals en Bouwkunde

 

Op zoek naar een boeiende carrière bij een transparant bedrijf, waar de mens centraal staat, zoek niet verder. Bij ons kun je rekenen op leuk werk dat jou op het lijf geschreven is, bovendien biedt Flexurance uitstekende doorgroeimogelijkheden. Flexurance staat bekend om goed werkgeverschap en haar spraakmakende projecten binnen de bouwkunde.

 

Doorlopende interessante projecten hebben wij op het gebied van: werkvoorbereiding, projectleiding, constructie, projectontwikkeling, calculatie en uitvoering. Binnen de bouwkunde hebben wij zeer interessante mogelijkheden voor zowel specialistische als projectmanagementfuncties.

 

Onze projecten voeren we uit in samenwerking met aannemers, toeleveranciers, interieurbouwers, constructiebureaus, ingenieursbureaus en woningcorporaties. De projecten hierbinnen variëren van initiatie en ontwerpfase tot realisatie en onderhoudsfase. Flexurance geeft samen met jou vorm aan jouw ontwikkeling en ambitie.

 

Uitstekende arbeidsvoorwaarden


Flexurance professionals biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit:


• Uitstekend salaris
• Goede pensioenregeling
• Opleiding- en trainingsmogelijkheden
• Uniek pakket aan werknemers- en privé verzekeringen
• Doorbetaling bij ziekte en geen wachtdagen
• 25 verlofdagen en een goede bijzonder verlof regeling
• Functie afhankelijk: auto, telefoon of laptop van de zaak

 

Social Events


Kennisbijeenkomsten

 

De enorme hoeveelheid kennis die onze technische professionals samen in huis hebben, wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze professionals is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar onze collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. Tijdens deze kennisbijeenkomsten wordt er een gastspreker uitgenodigd om een lezing te geven over zijn/haar specialisme. Besproken onderwerpen zijn onder andere: System Engineering, nieuwe contractvormen, UAV- GC, IPM, PRINCE2 en BIM.

Interessant en leerzaam voor jou als technisch professional.

 

Activiteiten en netwerkborrels

Jaarlijks vinden er ook informele activiteiten plaats waar medewerkers en relaties van Flexurance Professionals met veel plezier naar toe komen. Een gezellige zomer barbecue, nieuwe contacten tijdens golfevents, kerstdiner  en het jaar goed inluiden met een nieuwjaarsborrel. Ben jij er komend jaar ook bij?

Social Events

 

Een greep uit de projecten van onze professionals

 

 ‘’Een zeer uitdagende klus, waarbij voorlopig voor mij en mijn collega’s nog een hoop werk in het verschiet ligt." (Dennis)

Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding op het Project Gravenhorst, Dordrecht. Groot onderhoud van 118 woningen, 12 nieuwe penthouses, 2 trappenhuizen en liftschachten. Het inrichtingen van de begane grond, 1092m2, met welzijns- en recreatie faciliteiten.

 

‘’Momenteel wordt het project overgedragen van ontwikkeling naar productie. Druk bezig met het controleren van het tekenwerk.’’ (Dennis)

 

‘’Trots op mijn collega’s en het werk dat we neerzetten.’’(Eric)

Projectleider op het  Project Centrumplan Leidsche Rijn, Utrecht. Het opleveren van multifunctioneel en levendig centrum. Een nieuw centrum met pleinen, horeca, winkels en maatschappelijke functies. Daarnaast worden er 734 woningen gerealiseerd en komt er 10.000 m2 kantoorruimte. Verantwoordelijk voor de engineeringsplanning, meer- & minderwerk, aansturen van werkvoorbereiding en contracten en bijwonen van vergaderingen.

 

’De bouw is een teamprestatie. We werken volle bak en hebben een productietempo wat ik zelden eerder heb meegemaakt. Dat is alleen mogelijk door de inzet van het team.’’ (Eric)

 

Carrièrescan

Aan de hand van een carrièrescan brengen wij jouw kernkwaliteiten in beeld. Upload je cv en wij nodigen je uit voor een carrièregesprek. Na dit carrière gesprek zorgen wij ervoor dat jij kunt starten in de ideale functie bij een opdrachtgever die bij jou past. 

 

   

 

 

 

 

 

  Jan Willem Fleminks
  T: 020- 7051320
  j.fleminks@flexurance.nl