Flexurance Professionals en Civiele techniek

Op zoek naar een boeiende carrière bij een transparant bedrijf, waar de mens centraal staat, zoek niet verder. Bij ons kun je rekenen op leuk werk dat jou op het lijf geschreven is, bovendien biedt Flexurance uitstekende doorgroeimogelijkheden. Flexurance staat bekend om goed werkgeverschap en haar spraakmakende projecten binnen de Civiele techniek.

 

Zorg jij als professional in de civiele techniek voor een veilig, leefbaar en duurzaam land? Onze projecten variëren van rail-, wegenbouw-, riolering-, waterbouw-  tot ondergrondse infra projecten.

 

Doorlopende interessante projecten hebben wij op het gebied van: werkvoorbereiding, projectleiding, constructie, calculatie, uitvoering, System engineering en in de diverse IPM-rollen. Binnen de civiele techniek hebben wij zeer interessante mogelijkheden voor zowel specialistische als projectmanagementfuncties.

 

Onze projecten voeren we uit in samenwerking met aannemers, ingenieursbureaus, waterschappen, provincies en gemeenten. De projecten hierbinnen variëren van initiatie- en ontwerpfase tot realisatie- en onderhoudsfase. Sta jij ervoor open om een boost te geven aan je carrière? Flexurance geeft graag samen met jou vorm aan jouw ontwikkeling en ambitie.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden


Flexurance professionals biedt uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit:

• Uitstekend salaris
• Goede pensioenregeling
• Opleiding- en trainingsmogelijkheden
• Uniek pakket aan werknemers- en privé verzekeringen
• Doorbetaling bij ziekte en geen wachtdagen
• 25 verlofdagen en een goede bijzonder verlof regeling
• Functie afhankelijk: auto, telefoon of laptop van de zaak


Social Events


Kennisbijeenkomsten

De enorme hoeveelheid kennis die onze technische professionals samen in huis hebben, wordt bij ons optimaal benut. Investeren in de ontwikkeling van onze professionals is vanzelfsprekend. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten waar onze collega’s elkaar op een ongedwongen wijze ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen.


Tijdens deze kennisbijeenkomsten wordt er een gastspreker uitgenodigd om een lezing te geven over zijn/haar specialisme. Besproken onderwerpen zijn onder andere: System Engineering, nieuwe contractvormen, UAV- GC, IPM, PRINCE2 en BIM.

Interessant en leerzaam voor jou als technisch professional.

Activiteiten en netwerkborrels

Jaarlijks vinden er ook informele activiteiten plaats waar medewerkers en relaties van Flexurance Professionals met veel plezier naar toe komen. Een gezellige zomer barbecue, nieuwe contacten tijdens golfevents, kerstdiner  en het jaar goed inluiden met een nieuwjaarsborrel.

 

Ben jij er komend jaar ook?

 

 

Een greep uit de projecten van onze professionals


"Geweldig dat dit proces zo snel en prettig verliep." (Aat)

 

Als System Engineer werkzaam op het project dijkverzwaring waddenzeedijk in Ameland. De dijkverzwaring bestaat uit het aanbrengen van een verzwaarde schil aan de Waddenzijde van de dijk en het aanbrengen van vier nieuwe uitwateringsduikers. ‘’In April solliciteerde ik op een vacature bij Flexurance Professionals. Dezelfde dag werd ik gebeld voor een kennismakingsgesprek en de volgende dag werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Na dit gesprek ben ik de eerst volgende dag aan het werk gegaan bij Van den Herik als System Engineer.

 

 ‘‘Ik ben trots om aan dit prestigieuze project mee te hebben mogen werken en ik kan erover blijven vertellen, maar foto’s en het daadwerkelijke beeld zeggen zo veel meer.’’ (Roy)

 

Als projectleider op het Project Zuiderpark Stadwalzone, realisatie parkeergarage Sint Jan, ’s-Hertogenbosch. De bouw van een ondergrondse parkeergarage met circa 1.040 parkeerplekken, het terugbrengen van de gracht bovenop de garage, restauratie en het in beeld brengen van de vestingmuren, verplaatsen van tennis park en de herinrichting van de openbare ruimte.


Carrièrescan


Aan de hand van een carrièrescan brengen wij jouw kernkwaliteiten in beeld. Upload je cv en wij nodigen je uit voor een carrièregesprek. Na dit carrière gesprek zorgen wij ervoor dat jij kunt starten in de ideale functie bij een opdrachtgever die bij jou past. 

 

   

 

 

 

 

 Sheila Bartelen
 T: 078- 68 182 65
 s.bartelen@flexurance.nl